Categorii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

I. Despre Noi

Serviciul https://www.camaramotului.ro/ este oferit de CAMARA MOTULUI  S.R.L.   cu sediul in ARIESENI Strada Centru, nr 29A, Judetul Alba inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J1/781/2016, avand cod unic deinregistrare 36496470, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la urmatoarele adrese:

office@camaramotului.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, pentru initiere colaborari si parteneriate. etc.;

 

II. Despre  CAMARA MOTULUI:

CAMARA MOTULUI este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site,pe mail sau la telefon.

 

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul CAMARA MOTULUI, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele CAMARA MOTULUI fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusive imagini, texte, interfete, formulare) ale CAMARA MOTULUI fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index CAMARAMOTULUI, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul CAMARA MOTULUI intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

 

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul CAMARA MOTULUI poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului CAMARA MOTULUI sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a CAMARA MOTULUI si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile CAMARA MOTULUI.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

CAMARA MOTULUI poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati, metoda de plata acceptata de CAMARA MOTULUI. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele CAMARA MOTULUI, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.

CAMARA MOTULUI isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

 

V. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al CAMARA MOTULUI va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. Ca utilizator al serviciului CAMARA MOTULUI. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele CAMARA MOTULUI va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de CAMARA MOTULUI, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

 

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe CAMARA MOTULUI  este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

- identificarea si alegerea produselor

- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza , ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe CAMARA MOTULUI, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

 

VII. Cum cumpar

 

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe CAMARA MOTULUI reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

 

VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar  sau numerar/cash la livrare sau plata cu card prin Mobilpay. Indiferent de ce metoda ati ales ca metoda de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi

 

 Descrierea si returnarea produselor

CAMARA MOTULUI depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, CAMARA MOTULUI nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de CAMARA MOTULUI este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- de a returna produsul cumparat , nedeschis, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat, pe cheltuiala dvs.

 

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. CAMARA MOTULUI isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe CAMARA MOTULUI, transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe CAMARA MOTULUI,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale CAMARA MOTULUI.

CAMARA MOTULUI are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. CAMARA MOTULUI  nu este responsabila si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. CAMARA MOTULUI are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

 

Forta Majora

CAMARA MOTULUI, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre CAMARA MOTULUI nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa CAMARA MOTULUI. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la CAMARA MOTULUI, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele CAMARA MOTULUI, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

 

Publicitatea

CAMARA MOTULUI poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea CAMARA MOTULUI si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

 

Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

CAMARA MOTULUI respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: office @camaramotului.ro.

 

Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul CAMARA MOTULUI sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii si conditiile CAMARA MOTULUI se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei.In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizati anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza Judecatoriei Cimpeni.

 

Prezentarea ofertei

CAMARA MOTULUI isi rezerva dreptul de a opera oricand, modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul CAMARA MOTULUI, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul CAMARA MOTULUI au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul CAMARA MOTULUI au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

Aceasta pagina a fost actualziata pe data de 30 Martie 2020.

Website realizat © Catalin Teodorescu © CamaraMotului.ro


Cazare Eforie Nord | Cazare Eforie